Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 216

ια πρώην Σταρ Ελλάς σε δύσκολους και μοναχικούς δρόμους

Η αποκάλυψη και η εξάρθρωση του κυκλώματος που προμήθευε με ναρκωτικά γνωστά ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για πολύ κόσμο. Διάλογοι με μυστικά συνθηματικά για την κοκαΐνη και δεκάδες ονόματα υπάρχουν στις συνομιλίες που υπέκλεψε η Αστυνομία, ανάμεσά τους και αυτό της γυναίκας που κέρδισε κάποτε τον τίτλο της ωραιότερης κοπέλας στην Ευρώπη. Η Μαρίνα Τσιντικίδου φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να συνομιλούσε με έναν από τους βαρόνους της κόκας για αγορά και χρήση ναρκωτικών. Η ίδια δηλώνει ότι......


δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικές ουσίες και απειλεί με μηνύσεις όσους την ενέπλεξαν, ακόμη και τους αστυνομικούς. Το βαλιτσάκι της ΕΥΠ όμως, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κατέγραψε τον αριθμό του κινητού της και την ίδια να μιλάει με τους εμπόρους. Οι συνομιλίες που την αφορούν περιλαμβάνονται και στη δικογραφία.

Ηεστεμμένη που φλέρταρε με την πολιτική, έχοντας κερδίσει προηγουμένως τον «γαλάζιο» τίτλο της «έξυπνης και σοβαρής κοπέλας» από τον γραμματέα της Ν.Δ., έρχεται για άλλη μια φορά στην επικαιρότητα, μόνο που αυτή τη φορά δεν την επιζητούσε καθόλου. Τον περασμένο Ιούνιο στη Ρόδο η Μαρίνα Τσιντικίδου συμμετείχε σε ένα γκρουπ καλεσμένων από τη σόουμπιζ που απολάμβαναν τη φιλοξενία στο «Rodos Palace», σε μία από τις συνήθεις εκδρομές του χώρου. Η συμπεριφορά της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και ξεχάστηκε με το τέλος του ταξιδιού, επτά μήνες μετά την υποψηφιότητά της για να εκλεγεί βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.


Οταν το 1992 η Μαρίνα Τσιντικίδου φορούσε το στέμμα της Σταρ Ελλάς σίγουρα το μόνο που δεν φανταζόταν ήταν ότι κάποια στιγμή στη ζωή της θα άφηνε τις πασαρέλες για να κυνηγήσει τα έδρανα της Βουλής. Οπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, η μεσογειακή ομορφιά της σε συνδυασμό με τις φιλοδοξίες της στην πολιτική δεν ήταν αρκετά για να δικαιώσουν τον κ. Λευτέρη Ζαγορίτη, που την είχε προτείνει για υποψήφια στον Νομό Πιερίας.

Ολα όμως είχαν αρχίσει τον Απρίλιο του 1992, όταν για τρίτη φορά ο ΑΝΤ1 διοργάνωσε τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς στο κατάμεστο «Rex». Η 21χρονη τότε Μαρίνα Τσιντικίδου στέφεται Σταρ Ελλάς. Τον Μάιο εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος χωρίς επιτυχία, αλλά έναν μήνα αργότερα, στον διεθνή διαγωνισμό Μις Ευρώπη, κερδίζει τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας της Γηραιάς Ηπείρου.

Από εκεί και πέρα η καριέρα της έχει ανοδική πορεία και οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Παράλληλα κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Το 1996, θέλοντας να αλλάξει το προφίλ του καλού κοριτσιού, όπως είχε δηλώσει στη συνέντευξή της στο «Playboy», κάνει την πρώτη της γυμνή φωτογράφηση. Υπό τις οδηγίες του φωτογράφου Κώστα Κουτάγιαρ κάνει μια αρκετά αποκαλυπτική ασπρόμαυρη φωτογράφηση που άφησε εποχή. Χωρίς ενδοιασμούς μιλάει για την ερωτική της ζωή και δηλώνει: «Οι σχέσεις πάθους μού αρέσουν γιατί μαζοχίζομαι. Δεν σου λέω ποιες είναι αυτές γιατί θα κλείσω πολλά σπίτια». Οταν κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην εκπομπή «Candit Camera» μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Την επόμενη χρονιά πάει ως συμπαρουσιάστρια στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» του MEGA και για χρόνια έχει πολλές συμμετοχές σε διάφορες διαφημίσεις. Κάνει εξώφυλλα σε πολλά γυναικεία και αντρικά έντυπα, ενώ το 1998 αποφασίζει να αφήσει το μόντελινγκ και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα. Την ίδια εποχή παρουσιάζει την εκπομπή «Ελα στο bizz» στο MEGA, ενώ παράλληλα σπουδάζει υποκριτική στη σχολή του Κώστα Καζάκου. Εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση, χωρίς να κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία, ενώ τα τελευταία χρόνια απέχει από τα media, με εξαίρεση κάποιες σποραδικές κοσμικές εμφανίσεις σε κλαμπ και εγκαίνια μαγαζιών.


Ερωτες και σχέσεις


Τo 1992, την εποχή που ξεκίνησε την πορεία της στο μόντελινγκ αλλά και στην τηλεόραση, οι φήμες οργίαζαν ότι είναι ζευγάρι με τον Νίκο Μαστοράκη, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Μάλιστα εκείνη την περίοδο η κοσμική Αθήνα συζητούσε ότι έμεναν μαζί στην πολυτελή σουίτα που διατηρούσε ο κ. Μαστοράκης στο ξενοδοχείο «Ιntercontinental» και μετά σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Ο πρώτος μεγάλος και επίσημος έρωτας της χτυπάει την πόρτα στο τέλος της ίδιας χρονιάς. Ζει μια θυελλώδη σχέση με τον τότε μπασκετμπολίστα Κρις Παπασαράντου, που κρατάει για τέσσερα χρόνια. Τα έντυπα εκείνης της εποχής έγραφαν ότι θα τη βλέπαμε σύντομα νύφη στο πλευρό του Κρις, ο δεσμός τους όμως έληξε δυστυχώς άδοξα.

Μεγάλο θέμα εξάλλου στην κοσμική Αθήνα και όχι πάντως στα έντυπα ήταν ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα κυκλοφορεί στο πλευρό του εφοπλιστή Γιώργου Ψάλτη, φυσικά μετά το διαζύγιό του με τη Μαρία Ιωάννου, μια σχέση που ποτέ δεν είδε το φως της δημοσιότητας. Ατυχώς και αυτή η σχέση της λήγει άδοξα. Ακόμη, φωτογραφίζεται σε κοσμικά καλέσματα στο πλευρό του Παύλου Βαρδινογιάννη, χωρίς όμως ποτέ κανείς να μιλήσει για σχέση. Ο δεσμός που και η ίδια πίστεψε ότι την είχε φέρει πολύ κοντά στην εκκλησία ήταν με τον Ηλία Πανταζόπουλο, μια σχέση που κράτησε για δυόμισι χρόνια. Ο χωρισμός τους είχε συζητηθεί πολύ έντονα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Αργότερα παπαρατσικές φωτογραφίες τη «συλλαμβάνουν» στο πλευρό του φρεσκοχωρισμένου τότε Γιάννη Φιξ. Δεν ήταν λίγες οι κοσμικές τους έξοδοι, αλλά ύστερα από περίπου δύο μήνες ο καθένας πήρε ξεχωριστό δρόμο.
http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=96793
You might also li

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

visitors

visitors