Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...............

Κατερίνα Στικούδη: ''Το sex για μένα είναι ο παράδεισος!'


Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Στικούδη στο ανδρικό free press περιοδικό Arren και μίλησε, εκτός των άλλων, για το sex. Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το...
μανιφέστο της Κατερίνας; ''Κάτω το γκρίζο, ζήτω το sex!''...

Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη ξεσπάθωσε όταν ο...
δημοσιογράφος τη ρώτησε την άποψή της για το sex...

"Το sex για μένα είναι ο παράδεισος -τελεία και παύλα. Και δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το ενοχοποιούμε. Η πιο έντονη στιγμή της ημέρας δύο ανθρώπων είναι το sex και δεν πρέπει να το υποτιμούμε. Ιδίως σε τέτοιες δύσκολες εποχές που οι απολαύσεις κόβονται η μία μετά την άλλη. Το sex δημιουργεί χαμογελαστούς ανθρώπους στο δρόμο. Κάτω το γκρίζο, ζήτω το sex" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μπράβο, Κατερίνα! Πες επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους! Η λύση στην περικοπή των μισθών και των επιδομάτων δεν είναι οι απεργίες! Είναι το sex! Ακολουθήστε την αντίστροφη οδό από αυτή της Λυσιστράτης και... λύστε τα προβλήματά σας!

Συγγνώμη, που παρασυρθήκαμε με την επαναστική, σεξουαλική διάθεση της Κατερίνας! Η κοπέλα μίλησε και για τη δουλειά της (ε, τώρα μετά το sex... είναι ξενερωτικό η αλήθεια!). Οφείλουμε ωστόσο να δώσουμε βάση στις δηλώσεις της...

"Η δουλειά μου δεν είναι εύκολη. Μακάρι να ήταν. Επιβιώνω από τα 19 μου μόνη μου στην Αθήνα χωρίς να πέσω στην εύκολη παγίδα των ''χορηγών'' και δουλεύω μέρα νύχτα σαν το σκυλί. Το πρόσωπο και το δέρμα μου ταλαιπωρούνται από το καθημερινό make up και μέσα σʼ όλα αυτά ο καθένας μπορεί να βγαίνει μιλώντας γενικά και αόριστα για τα ροζ κυκλώματα στο μόντελινγκ" λέει η Κατερίνα.

Μην πτοείσαι, Κατερίνα! Στα διαλείμματα κάνε sex και όλα θα πάνε καλά...

http://ktikio.blogspot.com/2010/08/sex.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

visitors

visitors