Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

77% ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 77% δηλώνει απογοητευμένο απο την κυβέρνηση..

Απαισιόδοξοι δηλώνουν οι πολίτες σε νέα δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία το 64% θεωρεί ότι με την πολιτική που εφαρμόζεται δεν θα βγούμε από την κρίση, ενώ το 77% δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο από την κυβέρνηση. Πάντως, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 9 μονάδες διαφορά.

Σύμφωνα με την έρευνα της Alco για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», μέσα στους απογοητευμένους είναι και το 59% των πολιτών που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και το 82,8% δεν είναι ικανοποιημένο ούτε από την.. εικόνα της ΝΔ.

Οι δημοτικότητες Παπανδρέου και Σαμαρά πέφτουν με τον πρωθυπουργό να συγκεντρώνει το 39% στις θετικές γνώμες και τον πρόεδρο της ΝΔ το 27%.

Έξι στους δέκα πολίτες αποδοκιμάζουν την κυβερνητική πολιτική, με το 54% να πιστεύει πως η Ελλάδα θα έπρεπε να ακολουθήσει άλλη πολιτική.

Στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 34,6%, η ΝΔ είναι δεύτερη με 25,6%, το ΚΚΕ τρίτο με 8,9%, ο ΛΑΟΣ τέταρτος με 5,7% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,4%. Η Δημοκρατική Αριστερά καταγράφει 3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,3% και η αδιευκρίνιστη ψήφος 14,8%.

ΠΗΓΗ.Trelo kouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

visitors

visitors